Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ören-Akçay yolunda yapım çalışması başladı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iki yıldan beri sürücülerin şikayetlerine neden olan Ören-Akçay yolunda, sıcak asfalt kaplama işleri başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necdet Uysal, görevli ekiplerden bilgiler aldı. .

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ören-Akçay yolunda başlatılan çalışma Burhaniyelileri sevindirdi. Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğu yaşanan yoldaki çalışmalar Ören-Ayaklı kavşağından başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmalarını, Belediye Başkanı Necdet Uysal da yerinde inceledi. Ören Ayaklı kavşağından, Dalyan Bölgesine kadar toplamda 8,5 kilometre yolun, ilk olarak, Ören Enver Güreli Bulvarı ile Meço Sitesi arasında kalan yaklaşık 3 kilometrelik bölüm yapılacak.. Etap etap ilerleyecek olan yolda eski asfaltın söküm işine başlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre çalışmalar kapsamında, Ören-Ayaklı kavşağından Meço Sitesi-Toki bağlantı yoluna kadar bölümde trafiğin geçici olarak kapalı olduğu bildirildi. Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal yol yapımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür etti. Başkan Uysal," Ören-Akçay yolumuz geçtiğimiz sene yapılmış olacaktı. Ancak, bir takım bürokratik işlemlerden dolayı sarktı. Fen İşleri Daire Başkanlığımız yol yapım çalışmalarına başladı. En kısa süre içerisinde sıcak asfalt olarak yenilenmiş olacak yolumuz halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (FT-.

        25.02.2017 13:00:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler