Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kaya muhtarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, köy muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

        Kahta ilçe Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçe Emniyet Müdürü Cafer Demir ve ilçeye bağlı köy muhtarları katıldı. Toplantıda, ilçeye bağlı köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi.

        Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, muhtarlar ile birlikte referandum sürecini değerlendirerek, "Vatandaşlarımızın özgür iradeleri ile oy kullanmalarının sağlanması, insanlar arasında ayrım yapılmaması herkese karşı her türlü yardımın yapılması, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi için muhtarlara düşen görevleri layıkıyla yerine getireceğinizden eminim" ifadelerini kullandı.

        (HT-SD-Y)

        25.02.2017 15:07:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler