Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivasspor, Atiker Konyaspor maçının biletleri satışa sunuldu

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin bilet satışları başladı.

        1 Mart Çarşamba günü saat 18.00'de Yeni 4 Eylül Stadyumunda Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının bilet satışı başladı. Mücadelenin bilet satışları Passolig'in internet sitesi ve Yeni 4 Eylül Stadyumu altında bulunan Passolig Kart gişelerinden satışı sunuldu.

        Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor Store da ise biletler 27 Şubat'ta satışa sunulacak. Kupa maçında taraftarlar kağıt bilet alarak müsabakayı tribünden takip edebilecek. Kağıt bilet almak isteyen taraftarların nüfus cüzdanlarını yayında bulundurmaları gerekiyor.

        Sivasspor - Atiker Konyaspor maçının bilet fiyatları şöyle:

        VIP: 5,

        Maraton: 3 TL

        Kale arkası: 3 TL

        Misafir tribün 3 TL

        (UY-SK)

        25.02.2017 15:53:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler