Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Belediyespor'a tatlı ikramı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Korkuteli Belediyespor antrenmanını ziyaret eden Yaylalı akrepler tribün grubu futbolculara talkı ikram etti.

        Finike Belediyespor maçı öncesinde Korkuteli Belediyespor antrenmanını ziyaret eden Yaylalı akrepler tribün grubu futbolculara tatlı ikram etti. Korkuteli Yaylalı akrepler tribün liderleri Fikri Sabri Yörük ve Eyüp Ünal, "öncelikle Korkuteli'mizi en üst düzeyde spor camiasında temsil eden Korkuteli Belediyespor Kulübüne başarılar dilemek için buraya geldik. Bal ligi öncesinde başarılar diliyoruz. Finike maçı öncesine takıma destek olduğumuz ve her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Yarın maçta tüm ekibimizle sizleri destekleyeceğiz. Maçlar öncesinde sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. İnşallah burada da Korkuteli'yi hak ettiği yerlere gelecektir" dedi.

        (AD-Y)

        25.02.2017 16:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler