Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyetten vatandaşlara uyarı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis(TDP) Büro Amirliği tarafından şehir merkezinde 'dolandırıcılık, zehirlenme, hırsızlık, insan ticareti, cinsel istismar ve oto hırsızlık' olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşürler dağıtıldı.

        Fatsa'da Sakarya Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde vatandaşlara uyarıcı broşürlere dağıtan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği polisleri, diğer konularda da vatandaşlara önemli bilgiler verdi.

        TDP Büro Amirliğince yapılan yazılı açıklamada, "Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis TDP Büro Amirliği olarak, 'dolandırıcılık, zehirlenme, hırsızlık, insan ticareti, cinsel istismar ve oto hırsızlık' vakalarına karşı vatandaşları bilgilendirmek, 155 Polis İmdat hattının kullanımının yaygınlaştırılması ve duyarlı vatandaş bilincinin oluşturulması amacıyla hazırlanan broşürleri halkın yoğun olarak bulunduğu Halk Pazarında dağıtımı yapıldı" denildi.

        (AA-SLH-Y)

        25.02.2017 18:11:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler