Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikspor rahat kazandı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de 19'uncu hafta müsabakasında Bilecik Edebali Stadında oynanan maçta Bilecikspor, Vezirhanspor'u 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

        İki takım oyuncuları ilk yarıda vasat bir futbol sergilerken, maçın 45'inci dakikasında Bilecikspor yakaladığı bir pozisyonda Mustafa Bingöl ile durumu 1-0'a getirdi. Aynı zamanda bu gol ilk yarının sonucu oldu. İkinci yarıda Vezirhanspor daha atak bir oyun sergilemeye başladı. Vezirhanspor bir atağından eli boş dönerken, kalesinde az adamla yakalandı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Yusuf Fidan, maçın 60'ıncı dakikasında durumu 2-0'a getirdi. Maçın 65'inci dakikasında ise Vezirhanspor'un golcü oyuncusu Günay Gergin, durumu 2-1'e getirdi. Yediği gol sonrası Bilecikspor, pozisyonlar üretmeye başladı. Bilecikspor, Tamgaç Keçe ile bulduğu birkaç pozisyonu değerlendiremezken, maçın 80'inci dakikasında sol kanattan gelişen bir atak sonrası Oğuzhan Yol, ceza sahasına düzgün bir orta çıkardı. Bu topa iyi yükselen Bilecikspor'un golcüsü Mustafa Bingöl topu ağlara göndererek durumu 3-1'e getirdi. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken karşılaşma bu skorla sona erdi.

        Bu galibiyet sonrası Bilecikspor, 1 maç eksiğiyle puanını 49'a çıkararak liderliğini sürdürdü. Vezirhapor ise, 24 puanda kaldı.

        (CKT-KÇ)

        25.02.2017 19:13:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler