Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anasınıfı öğrencileri büyüklerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Özel SANKO Okulları Anasınıfı "Saygı" değeri çerçevesinde, saygılarını bir kez de okul ortamında sunmak üzere, yaşayan değerleri olan aile büyüklerini okula davet ederek anlamlı bir etkinlik düzenledi.

        Anasınıfı öğrencileri aile büyüklerinin çocukluk anılarını dinleyerek, onların çocukken oynadığı oyunları beraber oynadılar. Büyükleri için büyük bir titizlikle hazırladıkları ikramları, minik elleriyle sundu. Gelecek nesillere geçmişleri, gelecekleri, kültürel hazineleri olan büyüklerine saygıyı aşılamak üzere düzenlenen bu keyifli etkinlik, miniklerin aile büyüklerine hazırladıkları hediyeleri sunmasıyla son buldu.

        Özel SANKO Okulları Anasınıfı Müdür Yardımcısı Hatice Adıyaman, katılımlarıyla etkinliğe anlam katan aile büyüklerine teşekkür etti.

        (SD-Y)

        26.02.2017 09:17:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler