Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onuk, Ankara'daki tanıtım toplantısını değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Başbakan Binali Yıldırım'ın startını verdiği "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması" tanıtım toplantısını değerlendirdi.

        Ankara Arena Spor Salonu'nda gençlik kolları teşkilatının da hazır bulunduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanı Burhan Onuk, "Zonguldak'tan 20 otobüs ile Ankara'daki tanıtım toplantısına katılım sağladık. Tüm Türkiye ekranlardan toplantıyı izlerken bizler Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ettik. Bunun da en güzel örneği olarak Başbakanımızın boynuna Zonguldak atkısı taktık. Tüm ilgi ve alaka Zonguldak'ın üzerine çekilmiş oldu. Aynı zamanda Zonguldak halkının sıcak selamını ilettik. Başbakanımızın start vermesinin ardından bizler de çalışmalara başladık" diye konuştu.

        (OA-OA-Y)

        26.02.2017 13:36:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler