Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Mete Kurbanoğlu, İş Adamları Derneği Başkanı Oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İş Adamları Derneği'nin yeni başkanı Mete Kurbanoğlu oldu. Düzenlenen genel kurulda üyelerin tamamının oylarını alan Kurbanoğlu, 25 yıldır inşaat alanında faaliyet yaptığını ve faydalı işler yapacaklarını söyledi.

        Burhaniye İş Adamları Derneği Başkanlığına, Mete Kurbanoglu seçildi. Burhaniye de 25 yıldan bu yana inşaat sektöründe hizmet verdiğini anlatan Kurbanoğlu, iş yaşamında yenilikler yapmak istediklerini söyledi. Bu güne kadar dernekte hep aktif görevler aldığını anlatan Kurbanoğlu, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını kaydetti. Mete Kurbanoğlu Başkanlığındaki Burhaniye İş Adamları Derneği Yönetimi de, Başkan Yardımcısı Öznur Ceylan Anaç,Yönetim Kurulu Üyesi, M.Emre Savut ve İlker Kurt ile Muhasip Üye Seyfullah Demir'den oluştu.

        (FT-EME)

        26.02.2017 13:56:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler