Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lise öğrencileri köy okulları için yardım konseri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Metin Nişancık

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrenci konseyi tarafından köy okullarına yardım amaçlı bir konser düzenlendi.

        Düzenlenen konser Karasulular tarafından büyük ilgi gördü. Karasu protokolünün de katılım sağladığı konserde, güncel şarkıların yanı sıra Karadeniz türküleri ve uzun havalarda öğrenciler tarafından söylendi. Yardım amaçlı düzenlenen konsere; Karasu Kaymakamı Şafak Gürcan, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Sancaktar ve milli eğitim camiasından birçok öğretmen ve öğrenci katıldı. Öğrenci konseyi adına açıklamada bulunan Ataberk Hamarat, "İlçemizde bulunan köy okullarına yardım amaçlı bu konseri düzenledik. İnşallah bunun devamı gelecek. Konsey olarak daha başarılı işlere imza atacağız. Yanımızda olan Karasu halkına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        (BCT-RFK-Y)

        26.02.2017 14:21:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler