Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MŞÜ öğrencilerinden Başkan Asya'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

        MŞÜ Öğrenci Konseyi üyelerini makamında ağırlayan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, gençlerin taleplerini değerlendirdi. Öğrencilerin kendisine ilettiği sorunlara dinleyen Başkan Asya, belediyeyi ilgilendiren konularda birim amirlerine gereğinin yapılması konusunda talimatlar verdi. Son 3 yılda yapılan çalışmalarla ilgili öğrencileri bilgilendiren Başkan Feyat Asya, "Göreve gelir gelmez, üniversite öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı olan ulaşım konusunu ele aldık. Allah'a şükürler olsun uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından bu sorunu çözüme kavuşturduk. Muş'taki bütün toplu taşımaların bir kooperatifte birleşmesi için çalışmalar başlattık. Araçların yenilenmesinin yanında, havuz ve kartlı sistem uygulamasını da başlattık. İlk başlarda uyum sorununun yaşandığı bu sistemimiz, şimdi çok iyi bir şekilde işlemektedir. Zaman zaman bazı aksaklıklar, engeller olabilir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda bizlere ulaştırmanızı rica ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz belirli periyotlarda denetimlerini yapıyorlar. Ancak bizim gözümüzden kaçan bir yanlışlık varsa bize ulaştırmanızı bekliyoruz. Gerekli işlemi anında yapacağımızdan emin olun. Sizlerin rahatı ve huzuru için elimizden ne geliyorsa yaparız" dedi.

        Rutin çalışmaların yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Asya, "Gençlerimize yönelik birçok etkinlik yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz her zaman 'Ortak akıl birlikte yönetim' sloganını kullandık. Kararlarımızı istişare ederek aldık. Sizlerin de bu yönetime ortak olmanızı bekliyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizim için önemlidir. Halkımıza faydalı olacak her türlü teklife açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

        Öğrencilerin talep ve önerilerinin not alındığı ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

        (NA-ATL-SÜ-Y)

        26.02.2017 14:30:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler