Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Asya başarılı öğrencileri ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

        Görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerle ilklere imza atan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Asya, başarılı öğrencilere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet hediye etti. Burada öğrencilere hitap eden Başkan Asya, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydederek, özellikle öğrencilerin iyi yetişip bu memlekete faydalı bireyler olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Okul müdürü ile sürekli iletişimde olduğunu ve birkaç gün önce de okulu ziyaret ederek genel bilgi aldığını ifade eden Başkan Asya, bugünkü ziyaretin amacının başarılı öğrencileri onurlandırmak olduğunu belirtti. Çocukları ve gençleri çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Feyat Asya, "Muş'a hizmet yolunda asli görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah'a şükürler olsun ki şimdiye kadar çok ciddi yatırımları halkımızla buluşturduk. Bunların yanı sıra sizlere yönelik faaliyetlerimizi de ihmal etmedik. Belirli periyotlarda okul ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, öğrencilerimizle hasbıhal ediyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bilgi Evleri Projesi, bunlardan biridir. Eski Sebze ve Meyve Halinin yerine yaptığımız Bilgi Evi, önümüzdeki aylarda hizmetinizde olacak. Mevsim koşullarından eksik kalan Bilgi Evini havalar ısınır ısınmaz tamamlayarak sizlerin kullanımına açacağız. Bu projemiz sayesinde rahat ders çalışma fırsatı bulacaksınız. Bilgiye erişim ve teknolojinin imkanlarından faydalanma noktasındaki ihtiyaçlarınızı karşılamış olacağız. Bunlarla beraber sizlere fayda sağlayacak her projeyi değerlendirdiğimizi bilmenizi isteriz" dedi.

        Belediye hizmetlerinin her dönemde değişkenlik gösterebileceğini kaydeden Başkan Asya, "İnsanların gönlünü kazanmak ve manevi duyguları ön planda tutmak çok önemlidir. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları her şekilde yapılır. Buradan bir kez daha taahhüt ediyorum ki eğitim ve öğretim alanında bir belediye başkanı olarak değil, bir nefer olarak her türlü göreve hazır olduğumu beyan ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi, ortamın kötü olduğu bugünlerde ailesine, devletine, inancına bağlı bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde hak sahibi olması için elimizden geleni yapmamız lazım. Bu duygularla başarılı öğrencilerimizi tebrik eder, okul yönetimine şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

        Milli Eğitim Müdürü Metin İlci de yaptığı konuşmada, iki hafta önce Muş'ta göreve başladığını belirterek, Belediye Başkanı Feyat Asya'ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

        Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya ve beraberindekiler öğrencilere hediyelerini verdi. Öğrenciler ve öğretmenler de Başkan Asya'ya çiçek takdim ederken, Beyza Akış isimli öğrenci desteklerinden dolayı Başkan Asya'ya teşekkür mektubu verdi.

        (NA-ATL-Y)

        26.02.2017 14:31:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler