Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emlakdere'nin sorunları son buldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre Emlakdere Mahallesinde hayata geçirdiği çalışmalarla vatandaşlara daha kaliteli içme suyu ve kanalizasyon hizmeti ulaştırdı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkez ve ilçelerine yaptığı yatırımlarla altyapı konusunda yaşanan aksaklıkları gidermeyi sürdürüyor. Yunusemre ilçesine bağlı Emlakdere Mahallesine de ilk önce kompozit içme suyu deposu kazandırarak, vatandaşların tükettikleri suyu sağlıklı hale getiren MASKİ, kanalizasyon hattı bulunmayan haneleri de altyapıya kavuşturdu. MASKİ'nin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri de, yıllardır yaşadıkları sıkıntıların son bulmasının sevinicini yaşadıklarını ifade etti.

        (SC-Y)

        26.02.2017 14:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler