Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçioğlu Mescitli keşkek hayrına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli ilçesi Mescitli mahallesinde gerçekleştirilen keşkek hayrına katıldı.

        Mescitli Mahalle Muhtarı Nazmi Öztürk ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu'na ilgi her gittiği yerde olduğu gibi yine çok büyüktü. Özellikle bayanların yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında ilerlemekte zorluk çeken Başkan Çerçioğlu'na mahalleli bayanlar yazma hediye etti.

        "Çerçioğlu'nun Hizmetlerinden Çok Memnunuz"

        Mescitli Mahalle Muhtarı Nazmi Öztürk, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri keşkek hayrına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katılması nedeniyle mahalle olarak mutlu olduklarını belirterek, "Bu yılda geleneksel keşkek hayrımıza olan ilgi büyüktü. Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu keşkek hayrımıza gelip bizleri onurlandırdı, kendisini ağırlamaktan dolayı büyük şeref duyduk. Mahallemize, Nazilli'ye ve il genelinde yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        Gösterilen ilgi nedeniyle Mescitli Mahallesi halkına teşekkür eden Başkan Çerçioğlu daha sonra Nazilli Yazırlı Mahallesi kahvehanesinde oturup vatandaşlarla sohbet etti.

        (MB-Y)

        26.02.2017 15:03:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler