Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tazeköy Köyünde çiftçi eğitim toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Merkez Tazeköy Köyünde Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü teknik personellerince çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi.

        Toplantı Şube Müdür Vekili Sibel Kaya, Ziraat Mühendisleri Yakup Dağlı, Seçil Bayram, Tuba Karayılan, Kutluk Bilge Bostancı, Maksut Aksu ve Seda Ayık'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

        Yapılan eğitim toplantısında 2017 tarımsal desteklemeler, organik tarım, mera sorunları, hayvan hastalıkları ve hayvan sağlığı sorunları, doğal afetler, çiftçi kayıt sistemi ve bakanlık tarafından hali hazırda yürütülmekte olan projeler hakkında çiftçiler bilgilendirildi. Karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu ve çiftçilerin konular hakkındaki soruları cevaplandırıldı. Ayrıca 2016 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı.

        (ERZ-AA-Y)

        26.02.2017 15:07:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler