Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gerger İlçe Devlet Hastanesi birçok alanda bölge halkına hizmet veriyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Gerger Devlet Hastanesi, yeni hizmet anlayışı ile sağlık alanında ki kalitesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

        Bölge halkına daha etkin bir sağlık hizmeti sunmak için Gerger ilçe Devlet Hastanesinde MR, tomografi, ultrason hizmetinde randevu oluşturulmaya başlandı. Hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gerger İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Şerif Dündar, "Kahta Devlet Hastanesi ile entegre hizmet sunan hastanemiz, artık MR, tomografi, ultrason hizmetinde randevu oluşturmaktadır. Daha önce bu tetkikler için Adıyaman'a ve ya çevre İllere işlem tarihi almak için gitmek zorunda olan vatandaşlarımızın, bu sorununa nihai bir son verdik. Doktor muayenesinin akabinde, hekimlerin ileri tetkik için talep ettiği MR, tomografi ve ultrason hizmetlerinin sırası, vatandaş adına, hastanemiz de görevli personel aracılığı ile alınmaktadır" dedi.

        (CK-SD-Y)

        27.02.2017 10:19:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler