Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul müdürü, okul meclis başkanı ve sınıf temsilcileri ile görüştü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet ilkokulunda Okul Müdürü, Okul Meclis Başkanı ve Sınıf Temsilcilerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.

        Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, Milli Eğitim Bakanlığının Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri yönergesi doğrultusunda öğretim yılı başında seçilen sınıf temsilcileri ve Okul Meclis Başkanı Nazife Berber'in katılımı ile ikincisi düzenlenen toplantıda okulda demokrasi kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan seçimlerde seçilen temsilcilerin okul ile ilgili görüş ve önerileri dinledi. Sınıf temsilcileri ve Okul Meclis Başkanı toplantıda 23 Nisan etkinlikleri kapsamında okullarında şenlik düzenlenmesi, sınıf kitaplıklarının zenginleştirilmesi, sıralara askı takılması ve kantinde bulunan masaların daha kullanılır hale getirilmesi isteklerini dile getirdiler.

        Sınıf temsilcilerinin istekleri ile yakından ilgileneceğini belirten Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, yapılan seçimlerin kağıt üzerinde kalmayıp, temsilcilerin okul ile ilgili görüşlerini dinlemeye ve imkanlar dâhilinde uygulamaya geçirmeye çalışacaklarını ifade etti.(MA-EFE)

        27.02.2017 10:37:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler