Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Voleybol Gençler A Bölgesel Eleme Müsabakaları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Voleybol Gençler A Bölgesel Eleme Müsabakaları Bilecik'te sona erdi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Bilecik İstasyon Spor Salonu ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonunda yapılan, Gençler A kızlar ve erkekler kategorisindeki Voleybol Bölgesel Eleme Müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Genç Kızlar A Bölgesel Eleme grubunda dereceye giren okullarda A1-B2 grubunda birinci İstanbul Özel Kayı Anadolu Lisesi B1-A2 grubunda birinci Eskişehir Özel Şehir Temel Lisesi oldu.

        Genç Erkekler A Bölgesel Eleme grubunda dereceye giren okullarda ise A1-B2 grubunda birinci İstanbul Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Okyanus Lisesi, B1-A2 grubunda birinci Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi oldu.

        Müsabakalar sonucunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

        (CKT-CY-Y)

        27.02.2017 10:38:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler