Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt Anaokuluna beslenme dostu sertifikası verildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Malazgirt Anaokulu, "Beslenme dostu okul projesi" kapsamında beslenme dostu sertifikasını aldı.

        Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile Beslenme Dostu Okullar Programı kapsamında Adıyaman Malazgirt Anaokuluna beslenme dostu sertifikası verildi. Verilen sertifikayla ilgili Malazgirt Anaokulu Müdürü Mikail Çelik, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

        Proje ile okullarda obezite ile mücadelede yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflendiği bildirildi.

        (CK-SD-Y)

        27.02.2017 10:49:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler