Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi kreş öğrencileri Deniz Kabukları Müzesi'ni gezdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi'ne bağlı Soğanlık Yeni ve Gümüşpınar Kreşi 5 yaş grubu öğrencileri, Kartal'da bulunan Can Geyran Deniz Kabukları Müzesi'ni ziyaret etti.

        Kartal Belediyesi'ne bağlı Soğanlık Yeni ve Gümüşpınar Kreşi 5 yaş grubu öğrencileri, Kartal'da bulunan Can Geyran Deniz Kabukları Müzesi'ni ziyaret etti. Müze gezisine Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, kreş öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Yüzlerce çeşit deniz kabuğunun bulunduğu müze, miniklerin ilgisini çekti. Kemal Geyran, deniz kabuklarının tanımı, tarihçesi, deniz kabuklarının havyanlar alemindeki yeri ve kendi içindeki sınıflandırılması hakkında miniklere bilgi verdi. Özellikle deniz kabuklarının çeşitli müzik aletleri olarak kullanılması, miniklerin dikkatini çekti. Müze gezisi sırasında kreşli minikler deniz canlıları ile ilgili bir belgesel de izledi.

        (ÖY-ÖK-Y)

        27.02.2017 11:50:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler