Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mobilya mağazasını su bastı

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde üç mobilya mağazasının deposunu henüz kaynağı tespit edilemeyen bir sebeple su bastı. Mobilyalar, baskın nedeniyle zarar gördü.

        Hasan Çelebi Mahallesi Karaçöl Caddesinde yan yana bulunan üç mobilya mağazasının depo olarak kullandığı bodrum katını su bastı. Henüz kaynağı tespit edilmeyen suyun duvarlardan içeri sızması sonucu depolarda bulunan mobilyalar zarar gördü. Sabah saatlerinde iş yerine gelen esnaflar, durumu ŞUSKİ Müdürlüğüne bildirdi. Ekipler suyun kaynağını bulmak için çalışırken, esnaflar su nedeniyle zarar gören mobilyaları dışarı taşıdı. Sabah teslimat nedeniyle geldiklerinde su baskınını fark ettiklerini söyleyen iş yeri sahibi Selahattin Yakar, "Geçen yılda su basmıştı, kendi imkanlarımızla önlem almaya çalıştık ve patlak nokta bulunarak sorun çözüldü. Dün tesadüfen gelip dükkânı açtık, bir teslimatımız vardı. Su baskınını gördük ve mümkün mertebe açtığımız kuyuya çekmeye çalıştık. Elektrik prizi bir metre yüksekte, su oraya kadar yükselince elektrikleri de kestik" dedi.

        Zararlarının yaklaşık 150 bin lira olduğunu iddia eden Yakar, depodaki tüm ürünlerin zarar gördüğünü öne sürdü. Su kaynağının henüz tespit edilemediğini belirten işyeri sahibi, mağdur olduklarını söyledi. Su baskını ihbarını alan ŞUSKİ ekipleri, su kaynağını bulmak için çalışmaya başladı. Bölgede daha önce çok sayıda su kuyusunun olduğu öğrenilirken, ıslah çalışmasının ise yapıldığı bildirildi.

        (CS-SD-BA-Y)

        27.02.2017 11:57:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler