Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırına giren hırsızlara suçüstü

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki bir ekmek fırınına giren hırsızlar, polisler tarafından suçüstü yakalandı.

        Alınan bilgilere göre olay, önceki gece ilçe merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan Tekbir Ekmek Fırınında meydana geldi. Siirt'ten gelerek Bitlis'in Ahlat ve Tatvan ilçelerinde de hırsızlık olaylarına karışan zanlılar, Adilcevaz ilçesinde bulunan bir ekmek fırınına girerek buradaki para kasasını açmaya çalıştı. Fırının üst katındaki evinde bulunan iş yeri sahibi Servet Koçak, ses gelmesi üzerine hemen polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçmaya çalışan M.K., R.D. ve M.G. isimli şahısları suç aleti levye ve eldivenlerle birlikte yakaladı.

        Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki sorgularının adından Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler. Zanlılar, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bitlis Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Vatandaşlar, ilçede son günlerde hırsızlık çetelerine geçit vermeyen polis ekiplerine teşekkür ederek, başarılı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

        (MSA-Y)

        27.02.2017 12:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler