Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor adeta gol oldu yağdı

        - TFF Kadınlar 3. Ligi Bilecik temsilcileri ikinci devreye başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor ve Bozüyük İdmanyurdu, Spor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Lig'i ikinci devreye başladı.

        TFF Kadınlar 3.Lig'inde Bilecik'i temsil eden Bilecik Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor ligin ikinci yarısı ilk maçında gol oldu yağdı. İstanbul takımı Sarıyer Belediyesi'ni ağırlayan Bozüyük Halk Eğitim Geçlik Spor, Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan maçta adeta gol olup yağarak misafir takımı 10-0 yendi. Bozüyük İdmanyurdu Spor ise Kemer Spor'u ağırladığı maçında 2-0 yenildi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Bilecik Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor, 10-0 yendiği bu maç ile fikstürde 30 puanla 3'üncü sırada yerini aldı. Bozüyük İdmanyurdu Spor ise aldığı mağlubiyetle 1 puanla fikstürdeki en son sıradaki yerini korudu.

        Kadınlar 3. Lig'inde Bilecik'i temsil eden Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor 8 Mart 2017 Çarşamba günü Tekirdağ Gençlik Hizmetlerine misafir olurken, Bozüyük İdmanyurdu Spor ise Sarıyer Belediyesi ile karşılaşacak.

        (CKT-CY-Y)

        27.02.2017 12:29:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler