Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirtaş Rotary gençlere liderlik ve mizahı anlatacak

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Rotary 2440. Bölge Federasyonu'na bağlı Bursa Demirtaş Rotary Kulübü ve Bursa Rotaract Kulübü'nün düzenlediği RYLA 'Rotary Yarının Liderlerini Arıyor Semineri'nde geçlere liderlik ve mizah anlatılacak.

        Demirtaş Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aykut Erpamukçu, mizahın toplumda kenetleyici etkisi olduğunu söyledi. Gençleri geleceğin teminatı olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Erpamukçu, bu nedenle RYLA seminerinin ana temasını mizah olarak belirlediklerini ifade ederek, "RYLA Seminerleri ile hedefimiz liderlik vasfı olan gençleri bulmak ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine katkı yapmaktır" şeklinde konuştu.

        Seminerin ilk gününde tanışmanın ardından eğitimlere başlanacağını belirten Aykut Erpamukçu, uzmanların mizah ve liderlik üzerine konuşmalar yapacağını söyledi.

        (MŞ)

        27.02.2017 12:33:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler