Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana ASKİ Spor'dan Adanalılara teşekkür

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmaya gösterdikleri ilgiden dolayı Adanalı sporseverlere teşekkür etti.

        Fatih Yücel, "Ligin son haftasına kadar kazanmak için sahaya çıkacağız"

        Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, "Fenerbahçe ile başa baş bir mücadele ortaya koyduk. Galip gelmeyi çok isterdik ama olmadı. Sporcularımızın sahaya koydukları özveri ve karakter bizler için yeterli. Kendilerini soyunma odasına girip tebrik ettik. En büyük teşekkürü Adana halkına etmek istiyorum. Menderes Spor Salonu'nu tıka basa doldurup maç boyunca Adana Aski Spor'u desteklediler. Play-Of yolunda bundan sonrada bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Ligin 20. haftasında Hatay Büyükşehir ile oynayacağız. Bizim şu an tek hedefimiz ilk sekiz takım arasına kalmak. Bu yüzden kolay maç yok. Ligin son haftasına kadar her maça kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

        Karşılaşmadan renkli görüntüler

        Adana Aski Spor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede renkli görüntüler ve yapılan şovlar damga vurdu. Karşılaşmanın devre arasında yapılan 'Zumba Fitness' gösterisi büyük beğeni topladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Bando takımı da maç öncesi konser verdi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Adana Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Kadir Ataşbak, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Rahmi Pekar'ın yanı sıra çok sayıda belediye meclis üyesi ve bürokrat da vardı. Karşılaşmaya basının da ilgisi oldukça yoğundu.

        (ELF-Y)

        27.02.2017 13:03:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler