Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerde Eskrimin şampiyonları belli oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2016-2017 öğretim yılı okul spor faaliyetleri Genç Erkekler ve Genç kızlar Eskrim il birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

        Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Genç erkekler ve Genç kızlar Eskrim İl Birinciliği Mübeccel-Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi spor salonunda oynanan maçların ardından sona erdi. Müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde ve Genç kızlarda birinci Mübeccel-Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi dereceye girmiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, "2016-2017 öğretim yılı okul spor faaliyetleri Genç Erkekler ve Genç kızlarda Eskrimde ilimizi temsil edecek olan takımlarımızı tebrik eder, il dışındaki maçlarda başarılar dilerim" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        27.02.2017 13:05:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler