Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetli'nin şirin çocukları 'Şirinler' oyunuyla eğlendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik 'Şirinler' adlı tiyatro oyununu Ahmetlili minik izleyicileri ile buluşturdu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı 'Şirinler' adlı oyununu Ahmetlili minik izleyicileri ile buluşturdu. Ahmetli Halk Eğitim Merkezi Şehit Hasan Yarış Salonunda sahnelenen, Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı'nın yazdığı, Mertcan Üreten'in uyarladığı ve Batuhan Nil'in yönettiği oyuna, minikler yoğun ilgi gösterdi. Oyunda doğa sevgisi, arkadaşlık ve paylaşmanın önemi vurgulandı. Oyunu çok beğendiklerini belirten veliler, Büyükşehir Belediyesinin minik yavrularına yönelik sahnelediği oyunları yakından takip ettiklerini ve yararlı bulduklarını ifade ettiler. Minikler de bu tür etkinliklerin kendilerine ulaşmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        (SC-Y)

        27.02.2017 14:07:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler