Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit İlhan Varank Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesinin girişimleriyle ilçeye kazandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılış için gün sayıyor.

        Sultanbeyli yakın zamanda bir kütüphaneye daha kavuşacak. Mehmet Akif Mahallesi, Kadıköy Sokak üzerinde yapımı devam eden Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılış için gün sayıyor.

        500 metrekare alana kurulan kütüphane de 17 bin kitap bulunuyor. Anaokulu, çocuk ve yetişkin bölümleri yer alan kütüphanede 5 bine yakın çocuk kitabı yer alırken, anaokulu öğrencileri içinde masal okuma saatleri düzenlenecek. Veliler çocuklarıyla birlikte bu aktiviteye katılabilecekler.

        Üye Sistemi Olacak

        Kütüphane üye sistemiyle de çalışacak. Üye olanlar 1 ay süreyle kütüphaneden ödünç kitap alabilecekler. 120 kişinin aynı anda kitap okuyabileceği kütüphane açılış için gün sayıyor.

        (ÖY-AŞ-Y)

        27.02.2017 14:07:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler