Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Bavulumdaki hikayeler" adlı tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında 'Bavulumdaki Hikayeler' adlı tiyatro oyunu, Kartallı tiyatro severlerle buluştu.

        Kartal Belediyesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında 'Bavulumdaki Hikayeler' adlı tiyatro oyununu Kartallı tiyatro severlerle buluştu. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hürriyet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tek perdelik oyuna, çok sayıda vatandaş katıldı. Hakan Hüseyin Gül'ün yazıp yönettiği tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Cenan Çamyurdu'nun sahne aldığı tek kişilik oyun, izleyenler tarafından çok beğenildi. Ezel, Kabadayı gibi televizyon dizilerinden tanınan Cenan Çamyurdu'nun sahne aldığı oyunda Niyazi isminde bir karakterin başından geçen olaylar, izleyiciyle buluştu. Yer yer kahkahanın ve gözyaşının eksik olmadığı tiyatro oyununun sonunda ünlü sanatçı, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

        (ÖY-AŞ-Y)

        27.02.2017 14:13:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler