Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler sabah namazında buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 il de eş zamanlı düzenlenen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği kapsamında Malatyalı gençler, Yeni Camii'nde sabah namazı kıldı

        Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlik kapsamında Malatya'daki gençler, Yeni Camiinde sabah namazı kıldı. Etkinliğe Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Malatya İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz, Gençlik Merkezleri Koordinasyon ve Okul Spor Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Doğan, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, 250 genç ve gençlik merkezi üyesi katıldı.

        Sabah Namazı çıkışında etkinliğe katılan gençlere ve vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

        (MT-SD-Y)

        27.02.2017 14:21:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler