Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'de aile konulu anlamlı seminer

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarıgöl'de "Erkeklerin Kadınlardan, Kadınların Erkeklerden Yakındıkları Konular ve Arada Kalan Çocuklarımız" adlı seminer düzenlendi.

        Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve vatandaşlar katıldı. Konuşmacılığını Uzm. Psikolog Merve Ateş'in yaptığı seminerde, toplumsal cinsiyet, mutlu bir evlilik ve mutlu bir çocuk yetiştirebilmek için yapılması gerekenler anlatıldı. Uzm. Psikolog Merve Ateş, "Ailemizle mutlu bir yaşam sürmek istiyorsak, birbirimizi dinlemeli, önce kendimize, sonra eşimize ve çocuklarımıza şefkatle davranmayı bilmeliyiz. Anlayış, çok önemli bir faktördür. İnsan kendisi ile mutlu olursa, çevresine de bunu aşılar. Bu da aileden başlar" diye konuştu. Seminerin sonunda Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, Psikolog Merve Ateş'e teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Seminere katılım sağlayan vatandaşlar da bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        (ÖND-Y)

        27.02.2017 14:23:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler