Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuşba'da servis şoförlerine seminer

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Tuşba ilçesindeki okul servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

        Koç İlköğretim Okulunda düzenlenen seminere Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Bürolar Amir Vekili Başpolis Memuru Ahmet Artık, polis memuru Ümit Olcay, Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Güzelyıldız, Tuşba Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmen Deniz Aygün ve taşımalı eğitim uygulaması kapsamında taşıma yapan öğrenci servis şoförleri katıldı.

        Düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim müdürü Muhlis Ceylani, "Çocuklar, bizim en değerli varlıklarımız ve geleceğimizdir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizle sağlıklı iletişim büyük önem taşır. Bu itibarla onları mutlu, sağlıklı ve başarılı yetiştirmemiz gerekir. Bu kapsamda sizlere de büyük sorumluluklar düşmektedir. Sizler bizim paydaşlarımız olarak hem sürücü hem de veli olarak rolleriniz mevcuttur. Bu yıl özellikle herhangi bir olumsuzluk yaşamamamız açıkçası bizleri çok mutlu etmiştir. Ben bu konuda herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Daha sonra Tuşba Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli Rehber Öğretmen Deniz Aygün ve polis memuru Ümit Olcay tarafından servis şoförleri slayt eşliğinde bilgilendirdi.

        (MSA-Y)

        27.02.2017 14:58:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler