Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        28 Şubat şiir ve müzik dinletisiyle anlatılacak

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türk Demokrasisinin büyük yara aldığı 28 Şubat post-modern darbesinin yıl dönümünde önemli bir etkinlik düzenliyor.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 2017 kültürel ve Sanatsal etkinlikler kapsamında 28 Şubat Salı günü "28 Şubat Bahara Kast" şiir ve müzik dinletisi sunulacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tarafından yönetmenliğini Çoşkun Karaağaç'ın, sunumunu ise Burak Gün'ün yaptığı "28 Şubat Bahara Kast" şiir ve müzik dinletisinin 28 Şubat Salı günü düzenleneceği kaydedildi.

        Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu'nda Saat 19:00'da düzenlenecek olan şiir ve müzik dinletisine herkesin davetli olduğu belirtildi.

        (BT-SD-Y)

        27.02.2017 15:21:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler