Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        28. Vergi Haftası etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Adıyaman'da 28. Vergi Haftası Adıyaman'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

        28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Defterdar Orhan Mutluay Defterdarlık birim müdürleri ve çalışanlarıyla Adıyaman Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek, hafta boyunca yapacakları çalışma ve faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

        Defterdar Orhan Mutluay ziyarette, Vali Erin'in yakasına Vergi Haftası konulu rozeti takarak, bir buket çiçek takdim etti.

        Defterdarlık çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımıza yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağın yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın ve maliye teşkilatımızın Vergi Haftasını kutluyorum" dedi.

        (AHM)

        27.02.2017 15:55:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler