Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Adem Özkese, Gebzeliler ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Adem Özköse "Alem-i İslam'ın Umudu Türkiye" konulu söyleşisi ile Gebzeliler ile bir araya geldi.

        Gebze Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğinde gerçekleşen programın açılışında TÜGVA Gebze İlçe Başkanı Halil İbrahim Dede kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Dede konuşmasında, TÜGVA olarak yaptıkları faaliyetler hakkında Gebzeli konukları bilgilendirdi. Gebzelilerin yoğun İlgi gösterdiği söyleşide Adem Özköse, Türkiye'nin İslam Alemi için öneminin ne denli büyük olduğunu Gebzelilerle paylaştı.

        Gittiği Müslüman ülkelerde Türkiye'den geldiği öğrenildiğinde insanların ona karşı olan tavırlarından bahseden Özköse, "Gerçekten o zaman daha iyi anlıyorsunuz Türkiye'nin İslam Aleminde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu. Gerçekte de Türkiye İslam Aleminin umudu olmuş durumda" dedi.

        (KK-OA-Y)

        27.02.2017 16:37:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler