Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evlilik Okulunda 31'nci dönem başladı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen evlilik okulunda 31'nci dönem eğitimleri başladı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum" kapsamında hayata geçirilen ve bugüne kadar bin 34 mezun veren evlilik okulunda 31'nci dönem eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

        Sağlıklı evliliklerin oluşması adına Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, evlilik okulu kapsamında kursiyerlere 16 saatlik bir eğitim programı verileceğini söyledi.

        Gökoğlan, "İki ayrı düşüncede olan veya farklı kültürlerden gelen insanların aynı çatı altında bir araya gelmesi ile elbette bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Ama biz bu eğitimlerle evliliklerin ömür boyu yürütülmesini hedefliyoruz. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

        Psikolog Gülay Korkut tarafından genç çiftlere, evlilikte empati, sevginin önemi, sorumluluk duygusu, farkındalık unsuru ve evlilikte iletişim gibi konularında eğitim verilecek.

        (MT-Y)

        27.02.2017 17:07:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler