Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Karadeniz rüzgârı

        (Fotoğraflı)

        Adem Tunçer

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Karadeniz rüzgârı esti.

        Karadeniz Kültür ve Yarımlaşma Derneği'nin Belediye Düğün Salonu'nda tertiplediği birlik ve beraberlik gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Karadeniz rüzgârının estiği geceye Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Karadenizliler Derneği Başkanı Tamer Aydemir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Sadi Kurtulan, kültürlerini yaşatan Karadenizlilere sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

        Kurtulan, "Memleketimizin içinde bulunduğu bu zor günlerde birlikte Türkiye olmanın sorumluluğu içindeyiz. Memleketlerinden bir keserle yola çıkanlar, gittikleri her yerde alın teri ve emekleriyle güzellikler oluşturdular. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak kültürlerin ruhunu desteklemeye devam edeceğiz. Anadolu zenginliğinin bir parçası olan Karadeniz ruhunu hep birlikte sahipleniyoruz" dedi.

        (MŞ)

        27.02.2017 17:47:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler