Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kaya kurum amirleri ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçe kurum amirleri toplantısında ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

        Kahta Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen Kurum Amirleri Toplantısına ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ilçede görev yapan kurum ve kuruluş amirleri katıldı. Kaymakam Kaya başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunlarının ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Kurum amirlerinden kurumlar ile ilgili yatırımların son durumu hakkında bilgi alan ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, "İlçemizde verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak, kamu hizmetinin doğru, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulması hedefimize koordineli çalışarak ulaşılabileceğiz" dedi. 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan referandum sürecince vatandaşların özgür iradesini yansıta bilmesi için gerekli adımların atıldığını söyleyen Kaymakam Kaya, "Referandum süreci boyunca vatandaşlarımızın özgür iradesini sandığa yansıtabilmeleri, referandumun huzur ve güven ortamında gerçekleşebilmesi için Kaymakamlık olarak tüm tedbirleri alacağız.

        Referandum tarihinin sıkışık olması dolaysıyla İlçe Seçim Kurulunun ihtiyaç ve talepleri kurumlarca süratli bir şekilde giderilerek, süreç boyunca kurumlar arası koordinasyon aksatılmadan devam ettirilecektir" dedi.

        (HT-SD-Y)

        27.02.2017 18:01:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler