Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucu ile mücadele kurulu toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız başkanlığında, Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

        Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız Başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılının ikinci Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplantısında, kurul üyesi kurumların görev ve sorumlulukları görüşüldü. Toplantıda, emniyet tedbirleri, uyuşturucu ile mücadele hakkında üretilen proje çalışmalarının devam ettirilmesi, gençlerin sosyal faaliyetlere katılımını arttırıcı çalışmaların hızlandırılması, denetimlerin titizlikle gerçekleştirilmesi ve konu ile ilgili yapılan eğitimler hakkında gündem oluşturuldu. Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplantısına, Vali Yardımcısı Suat Yıldız'ın yanı sıra kurum müdürleri de katıldı.

        (HLD-MEF-Y)

        28.02.2017 09:41:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler