Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        60 sporcu yeni kuşağına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Karate Kuşak Terfi sınavında 60 öğrenci yeni kuşaklarına kavuştu.

        Sporcuların ailelerinden de yoğun ilgi gören Karate Kuşak Terfi sınavı, 60 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi

        Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Alperen Çitak, yaptığı açıklamada, karate sporunun önemine değinerek, gençlerin spor ile zaman geçirerek kendilerini sporla geliştirdiklerini söyledi. Çitak, "Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi olarak 2017 yılı son dönem kuşak terfi sınavımızı 60 sporcumuz ile tamamladık. İyi bir eğitim dönemi geçirdik. Başta öğrencilerime ve velilere desteklerinden ötürü teşekkür eder sporcularıma başarılar dilerim. Bizden desteklerini esirgemeyen Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir Kardaş'a ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sayın Abdülkerim Kasap'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Tören sonunda sporculara yeni kuşakları takılarak başarı belgeleri verilerek tebrik edildi.

        (HLD-MEF-Y)

        28.02.2017 09:51:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler