Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakem aday kursu başladı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği Hakem Aday Kursu başladı. Bir hafta sürecek kursa 18 yaşını dolduran, lise mezunu, basketbol alt yapısı ve hakemlik yapabilir diye sağlık raporu olan gençler katılabilecek.

        Genç arkadaşlarımız için bu kurslar hayata atılma adına çok önemli diyen Basketbol Federasyonu il hakem komitesi üyesi ve Bandırma temsilcisi Öztürk Keskinkılıç "Balıkesir il hakem komitesinin düzenlediği bu hakem aday kursların gençler için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bir hafta sonunda kursu başarıyla bitiren hakem adayları, eski hakemler ve il hakem komitesi tarafından yetiştirilecekler. Burada da başarılı olanlar sene sonunda klasman hakemliğine önerilecekler " dedi.

        28.02.2017 10:22:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler