Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi yaşlılara 'evde yalnız değilsiniz' dedi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi, Kartal Gönülleri işbirliği ile başlattığı " Evde Yalnız Değilsiniz" projesiyle yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor.

        Yaşlıların yaşam deneyimlerinin, genç kuşaklar için büyük bir nimet olduğunu her fırsatta dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün girişimleriyle başlatılan 'Evde Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında, Kartal'da yaşayan ve maddi veya manevi desteğe ihtiyaç duyan yaşlılar evlerinde ziyaret ediliyor. Bunun yanı sıra yaşlı vatandaşlar Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından telefonla da düzenli aranarak bir ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor ve ihtiyaçları karşılanıyor. Proje kapsamında 20 yaşlı vatandaşı, yalnızlıklarını gidermek ve sorunlarını dinlemek amacıyla evlerinde ziyaret eden Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Kartal Gönüllüleri, onlarla sohbet etti. Çocukları tarafından aranıp sorulsalar dahi kendileriyle sohbet edilmesinden hoşnut olan yaşlılar, hatırlanmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e ve evlerine konuk olan personele teşekkür ettiler.

        (HB-ÖK-Y)

        28.02.2017 10:45:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler