Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Arslan'dan Dörttepe ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Milas Kaymakamı Eren Arslan, her hafta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Milas'ın Dörttepe Mahallesi'ne ziyaret düzenledi.

        Milas Kaymakamı Eren Arslan, mahalle ziyaretlerine her hafta olduğu gibi bu haftada devam etti. Kaymakam Arslan'ın bu haftaki ziyareti Dörttepe Mahallesi'ne oldu.

        Kaymakam Arslan ve beraberindeki kurum amirleriyle Dörttepe'ye ziyaret gerçekleştirdi.

        Mahalle sakinlerinden istek ve önerilerini ilk ağızdan kurum müdürlerine iletmelerini isteyen Kaymakam Arslan, sorun ve taleplerin ivedilikle çözüme ulaşması için kurum müdürlerine talimat verdi.

        Dörttepe Mahalle ziyaretinde Kaymakam Arslan'a; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Orman İşletme Müdürü Çetin Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergun Kırova, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Eşref Arslan, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Aydem İlçe Müessese Müdürü Atilla Uzunoğulları, Telekom Müdürü V. Şener Keleş, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Güllük Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Ceylan ve kurum çalışanları eşlik etti.

        Kaymakam Arslan'ı Dörttepe Mahallesi'nde, Dörttepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Felek ve vatandaşlar karşıladı. Burada mahalle meydanındaki kahveye geçerek vatandaşların sıkıntılarını, mahallenin eksiklerini dinleyen Kaymakam Arslan, beraberindeki kurum amirlerine mahallenin eksiklerinin giderilmesi hususunda talimat verdi. Çiftçi bir vatandaşımızın bütün çiftçileri ilgilendiren bir sıkıntıyı dile getirmesinden sonra Kaymakam Arslan beraberinde bulunan İlçe Tarım Müdürü Eşref Arslan'a talimat verdi ve çiftçilerin sıkıntısı kısa bir süre zarfında çözüme ulaştı.

        Daha sonra Dörttepe İlkokulu ve ortaokuluna geçen Arslan, okulda incelemelerde bulundu. Okulda bulunan minik öğrencilerle yakından ilgilendi ve kitap dağıttı. Beraber aynı sıralara oturup minik öğrencilerle kitap okudu. Arslan, daha sonra beraberinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, okul müdürleri ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı. Okulun ihtiyaç ve taleplerinin giderilmesi hususunda Mili Eğitim Müdürü İsa Bal'a talimat verdi.

        Okul ziyaretinden sonra merhum Kore Gazisi Mehmet Çakır'ın eşi 90 yaşındaki Rabia Çakır'ı ziyaret eden Kaymakam Arslan, bir süre kendisiyle sohbet edip ilgilendikten sonra Rabia Çakır'dan herhangi bir ihtiyacın olup olmadığını sordu.

        Kaymakam Arslan daha sonra Dörttepe Mahallesi'nde bulunan Mandalya Zeytinyağı fabrika ve satış mağazasına ziyaret edip; zeytin, zeytinyağı, zeytinyağın asidinin ölçülmesi ve satışa sunulana kadar geçen zaman zarfı hakkında fabrika sahibi ve çalışanlarından bilgi aldı.

        Arslan ve beraberindeki kurum amirleri daha sonra mahalleden ayrıldı.

        (DL-MB-Y)

        28.02.2017 11:12:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler