Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke Sanayi yolları sıcak asfaltla buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Kışın yağan yağmurlarla her seferinde büyük su birikintilerinin oluştuğu Silifke Küçük Sanayi Sitesinin yolları Silifke Belediyesince Sıcak asfaltla kaplanıyor.

        Silifke Küçük Sanayi esnaflarını ziyaret ederek, talep ve sıkıntıları yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, sanayi içerisinde devam eden sıcak asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi.

        Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut ile birlikte esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Mustafa Turgut, "Sanayi esnafımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla sanayi sitemizin yollarını sıcak asfalt yapmak için çalışmalara başladık. Daha öncede sanayi esnafımıza bu konuda kendilerine yardımcı olacağımızın sözünü vermiştik. Yaptığımız tüm hizmetler hemşerilerimizin daha güzel ve rahat bir hayat sürmeleri içindir.

        Ayrıca sanayi sitesi içerisinde esnaflarımızla işbirliği yaparak temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Kepçe ve kamyonlarla güzel bir düzenleme yaptık. Plan ve programımız dâhilinde sanayimizin diğer ara yollarını da sıcak asfalt yaparak, esnaflarımızın taleplerini bir bir yerine getireceğiz. Silifke Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarını ve beklentilerini bütün imkânlarımızla çözmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

        Sanayi esnaflarıyla oturup sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, esnafların çay ikramlarını da geri çevirmedi. Sanayi içi ve çevresinde yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Turgut'a teşekkür eden Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut, "Sanayimize yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyor ve devamını bekliyoruz. Yollarımızın tamamen asfaltlanması bizler için çok önemli ve güzel olacak. Ziyaretleriniz ve hizmetleriniz bizleri çok mutlu etti. Görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

        (MŞN-Y)

        28.02.2017 11:17:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler