Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğanay'dan Foça'da nostalji gecesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'deki Eski Foça'ya yerleşen ünlü televizyon programcısı, sunucu, müzik yorumcusu Hakan Doğanay, Eski Foça'da sevenleriyle buluşarak bir konser verecek.

        Eski Foça'ya yerleşen ünlü televizyon programcısı, sunucu, müzik yorumcusu Hakan Doğanay, konserlerine devam ediyor. Bu kapsamda Doğanay, 4 Mart Cumartesi günü bir konser verecek. Nostalji parçalarının seslendirileceği gecede sanatçı, katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak. Doğanay, "70'lerden günümüze en sevilen en bilindik şarkıların cover versiyonlarını çalıyorum. Tam bir müzik yolculuğu yapıyoruz; ancak eğlence çok ön planda. Genel olarak playliste aldığım tüm şarkılar, ezbere bilinen şarkılar olduğu için davetliler çok kısa süre içinde geceye adapte oluyor ve birlikte söylemeye başlıyoruz. Bir nevi karoke gibi ya da bir nevi davetli korosu gibi şahane bir ambians yaşıyoruz. 4 Mart'ta da böyle bir gece yaşayacağımızdan hiç kuşkum yok. Başta Foçalı olmak üzere tüm İzmirli hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

        (SV-HG-Y)

        28.02.2017 13:28:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler