Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Enes Günay;

        - "Milletin iradesine operasyon çekmeye çalışıyorlar"

        - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Günay, Cumhurbaşkanına suikast davasının görüldüğü Muğla'da 28 Şubat post-modern darbe girişimini kınadı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Günay ve bir grup partili Cumhurbaşkanına suikast davasının görüldüğü Muğla'da 28 Şubat post-modern darbe girişimi ve devam eden 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

        Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş 28 Şubat post-modern darbe girişiminin 20. Yıldönümünü yaşadıklarını açıklayan Günay, "Milletin gerçek iradesiyle hükümete gelmiş merhum Erbakan hocayı iktidarda istemeyen üst akıl, 28 Şubat 1977'de gerçekleştirdikleri kirli oyunlarıyla demokrasiyi bir kez daha katletmiştir. 28 Şubat'ın da destekçilerinden bir tanesi FETÖ, 15 Temmuz'da devletin içerisine sızmış olan hain elemanlarıyla milletin iradesine operasyon çekmeye çalışmıştır. Bugün Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan ve iki polisimizi şehit eden suikast timinin davası görülmeye devam edilecektir. Bu devletin emekleriyle, milletin kaynaklarıyla düşmanlara karşı durması için yetiştirilmiş gafiller, düşmanlarla işbirliği yapmış, devletine ve milletine namlusunu çevirmiştir. Bu millet ihaneti hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler de Türkiye'nin her yerinde görülmekte olan FETÖ davalarının takipçisiyiz. Hainlerin gözlerini içine bakarak milletin kinini suratlarına vuracağız. Mahkemelerimizin ve hakimlerimizin bu milletin vicdanını taşıdıklarına ve adaleti tesis edeceklerine inanıyoruz. Bu vesileyle 27 Şubat'ta ölüm yıldönümü olan merhum Erbakan Hocamızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Demokrasisine sahip çıkmak adına ailelerinden, geleceklerinden ve hayatlarından gözlerini kırpmadan vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 15 Temmuz'daki gibi iç ve dış fark etmeksizin hala tüm hainlerin aşağılık planlar içerisinde olduğunun ve milletimizin dirliğini bozmaya çalıştıklarının farkındayız" dedi.

        (BT-İK)

        28.02.2017 15:25:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler