Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yoksulun Aydın Babası'na şefkatli taziye

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Geçtiğimiz hafta eşi Zeynep Birdar'ı yakalandığı amansız hastalık sonucunda kaybeden Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Aydın Birdar'a, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetimi tarafından taziye ziyaretinde bulunuldu.

        Dernek Başkanı Fatma Cavlı'nın öncülüğünde gerçekleşen taziye ziyaretinde; dernek yöneticileri Uğur Odunlu ve Ahmet Cavlı da hazır bulundu.

        Cunda Adası'ndaki Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasında gerçekleşen taziye ziyaretinde ilçede özellikle yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı çalışmalarla gönüllerde taht kuran Aydın Birdar'ın eşini kaybetmesinin acısını halen daha ilk günkü gibi yüreğinde hissettiği gözlendi.

        Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı'nın acısını paylaşmaya çalıştığı taziye ziyaretinden Müdür Birdar'ın son derece memnun kaldığı dikkatlerden kaçmazken, ziyarette ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yönelik önümüzdeki günlerde SHM ve dernek tarafından ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

        (SS)

        28.02.2017 15:54:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler