Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu artık daha güvenli

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gürsu ilçesine MOBESE sistemi kuruldu.

        Şubat başında çalışmaları başlatılan MOBESE sisteminin altyapısı tamamlandı. Gürsu'nun giriş çıkışlarını ve önemli noktalarını denetlemek ve suçlara karşı tedbir almak maksadıyla muhtelif yerlere kameralar kuruldu. MOBESE sistemi köyden mahalle statüsüne geçen mahallelere de kurulacak. Alt yapısı Gürsu Belediyesi tarafından hazırlanan projenin üst yapı çalışmaları da Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından karşılanıyor.

        Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu huzurlu bir ilçe. MOBESE sistemi ile ilçemiz daha emniyetli hale geliyor. Bu sistem halkımıza söz verdiğimiz projelerden biriydi. Diğer projelerimiz gibi bu projemizi de hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemizin ilçemize kazandırılmasında emekleri olan herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

        MOBESE sistemi ilk etapta 15 noktada 24 kamera ile hayata geçirildi.

        (MŞ)

        28.02.2017 16:30:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler