Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Gönen'in Yeşilay Haftası mesajı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Yeşilay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Rektör Hasan Gönen, yayımladığı mesajında, "5 Mart 1920 tarihinde "Hilal'i Ahdar" adıyla kurulan Yeşilay, kuruluşundan günümüze İnsanın beden ve ruh sağlığına zarar veren her türde bağımlılıkla mücadele eden bir sivil toplum kuruluşu olarak ülkemiz insanına çok değerli hizmetler vermektedir. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi daha fazla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek ve onlara kendilerini geliştirebilecekleri sevgi, saygı ve hoşgörü dolu ortamlar oluşturarak, hem yaşam kalitelerini artırmak, hem de bu sayede geleceklerine dair olumlu alışkanlıklar kazandırarak onları madde, teknoloji gibi bağımlılıklardan uzak tutabiliriz. Bilinçli, sağlıklı düşünebilen ve karar verebilen nesillerin yetişmesiyle, toplumdaki bağımlılık yaratan alışkanlıkların olası tehditlerine de ancak bu şekilde karşı durmak mümkün olacaktır. Hem ülkemizin hem de dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan bağımlı insanlarımızın topluma kazandırılması konusunda da toplum olarak hepimizin hassasiyet göstermesi hayati derecede önemlidir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi olarak insanın beden ve ruh sağlığına zarar veren her türde bağımlılıkla mücadele, farkındalık ve bilinçlendirmeyle ilgili olarak Yeşilay Kulübümüz aracılığıyla yürüttüğümüz etkinliklerimizle, Yeşilay'ın çalışma ve faaliyetlerini her zaman desteklemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeşilay Haftasını kutlar, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Yeşilay gönüllüsü olmaya ve bu yöndeki çalışmaları desteklemeye davet eder, tüm bağımlılıklardan uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim" diye belirtti.

        (MKÖ-MET-Y)

        28.02.2017 16:32:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler