Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilyurt Belediyespor'un golcüsü Meye Laurys işini şansa bırakmak istemiyor

        - Golcü futbolcu Meye Laurys: "Şans yok, antrenmanda iyi çalışmak var, iyi antrenör var"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor'un golcü futbolcusu Ndong Meye Laurys bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi.

        Attığı 14 golle takımına şampiyonluk mücadelesinde büyük katkı sunan Meye Laurys, basın mensuplarının karşısında tercümansız çıktı.

        Türkiye'de kısa sürede Türkçeyi konuşmayı öğrenen Laurys yaptığı açıklamada, "Karaköprü Belediyespor karşılaşması bizim için kritik bir maçtı. Takım çok iyi bir maç çıkardı. Buradan aldığımız 1 puanla liderliğimizi sürdürdük. İnşallah Adıyaman maçında iyi bir performans sergileyip, liderliğimize devam edeceğiz" dedi.

        "Adıyaman 1954 maçı bir rövanş maçı değil"

        Adıyaman 1954 maçının bir rövanş maçı olmadığını ve objektif bir şekilde mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Gabonlu oyuncu, "Adıyaman 1954 maçı bir rövanş maçı değil. Takım olarak objektif bir şekilde mücadele dip, liderliğimizi sürdürmemiz lazım. Bu hafta iyi çalışıp bu maçı kazanmalıyız. Biz takım olarak şampiyonluk için kenetlendik. Antrenmanlarımızı çok iyi yapıp, maçı 3 puanla kapatacağız" diye konuştu.

        "Laurys'in kafası tamamen şampiyonlukta"

        Meye Laurys, bu haftaki maçta kendi performansının da yukarılarda olacağını kaydederek, "Bu haftaki maça ben çok motive oldum. Laurys'in kafası tamamen şampiyonlukta. Başka bir şey düşünmüyorum. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Arkadaşlarım da öyle. Sahada son sözü söyleyecek olan da yine biziz. Benim gol atmam önemli değil. Takım 3 puan alması önemli. Tek düşüncemiz 3 puan almak" ifadelerini kullandı.

        "Şans yok, antrenmanda iyi çalışmak var, iyi antrenör var, iyi taktik var"

        Laurys, şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine şu cevabı verdi: "Şans yok, antrenmanda iyi çalışmak var, iyi antrenör var, iyi taktik var. Şans yok. İyi çalışırsak, iyi maç çıkarırız. Taraftarımızı da bu maça bekliyorum. Taraftar, maça gel. Bu maç bizim için önemli. Malatyalıları da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

        (MT-OE-Y)

        28.02.2017 16:43:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler